Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KC-810 széria

A kézművesek szelleme, akik szenvedélyt visznek a konyhakésekbe, él ez a szuperlatív konyhakés.
Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk ezekkel a kézművesekkel a japán Seki városban.
 A sorozat neve "Namishibuki" angolul hullámcsobogást jelent. Ez a misztikus fekete damaszkuszi penge emlékeztet a "Namishibuki"-ra, amely olyan, mint a háborgó tenger, amely hullámok verik a partot, vagy a vízesések, amelyek a víz erőteljesen áramlik. A különleges felületkezelési technikával kiemeli a gyönyörű damaszkuszi mintázatot, és még inkább valódi jelenlétet eredményez.
 A penge 101 réteg damaszkuszi w / nagy sebességű poracél mag, HRC:61±0,5. Ez a nagy sebességű poracél, hogy a kopásállóság, a szívósság ellenállás, az élesség és a keménység rendkívül kiemelkedő. Az élesség messze túlmutat a képzeletén. Ez a konyhakés miatt az emberek azt mondják, hogy ez a konyhakés az egyik legjobb élesség, amelyet valaha használtak. A kiváló élességet a kifinomult technikának köszönhetően valósítottuk meg, amelyet a sok év alatt felhalmozott rengeteg tapasztalat és tudás támogat.

Ehhez a konyhakésekhez sok folyamat és sok kézműves kapcsolódik. A kézművesek minden folyamat során azzal a céllal dolgoznak, hogy kiváló konyhakéseket készítsenek. Az erőfeszítéseket nem kímélő és a hanyagságot nem kedvelő kézművesek szelleme él ezekben a konyhakésekben. Körülbelül egy évbe telik, mire elkészül.

Az ízléses nyolcszögletű markolat "八角柄 Hackaku-e" csiszolt lenyűgözően elegáns. A fogantyú végén gravírozott Kanetsune Seki márkajelzés "Kumadori". A fogantyúk fekete rétegelt lemezből készültek, piros micarta gyűrűkkel.

【KC-810s Namishibuki w/Wooden Saya sorozat】
Ez a KC-810s sorozat speciális Saya borítással (tokkal) rendelkezik, amelyet a japán kardok (katana) Saya technikájával készítenek. A japánul "Kuro-Ishime" nevű mintát.
És ezeket egy elegáns fadobozban tárolják, amely egy japán hagyományt mutat be.

Rendezés:

Keresés