Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelemi tájékoztató

A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

 

A személyes adatok védelme

 1. 1. AZ ADATKEZELŐ AZONOSÍTÁSA ÉS KAPCSOLATI ADATAI
   

1.1.        Az Ön személyes adatainak kezelője az Ing. Ladislav Válent (a továbbiakban csak „adatkezelő”), székhelye: Bratislavská 91/17, Somorja, Szlovákia cégjegyzékszáma: 45464057 
 

1.2.        Az adatkezelő elérhetőségei: Kézbesítési cím: Bratislavská 91/17, 931 01 Samorín, Szlovákia. E-mail cím:admin@japanplaza.hu Telefonszám:                                             00421948513316
 

1.3.        Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.


 

 1. 2.        A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA
   

2.1.        Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében (a továbbiakban: „Rendelet”).


 

 1. 3.        A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA
   

3.1.         A személyes adatok feldolgozásának célja üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.


 

3.2.        Az adatkezelő részéről nem kerül sor automatikus egyéni döntéshozatalra a rendelet 22. cikke értelmében.
 

 1. 4.        A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA

4.1.        Az adatkezelő a személyes adatait 3 évig tárolja, illetve maximum addig, amíg Ön vissza nem vonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását (az e célból történő feldolgozáshoz).


 

 1. 5.        A SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEZETTJEI

5.1.        Személyes adatainak további kedvezményezettjei a ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a szerver kezelője) , Banking s.r.o. (könyvelés), , GLS, DHL, (szállítmányozás), Google, Google Analytics + AdWords, Mailchimp, Facebook (marketing)

 

 1. 6.        AZ ÉRINTETTEK JOGAI

6.1.         A rendeletben meghatározott feltételek szerint Ön jogosult:
- az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz
- személyes adatainak helyesbítésére
- kifogást emelni személyes adatainak feldolgozása ellen
- személyes adatait áthordozni
 

6.2.        Joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, amelyet személyes adatai feldolgozásához adott az adatkezelőnek. Ez azonban nem érinti személyes adatai feldolgozásának jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt. Személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását az admin@japanplaza.hu e-mail címen vonhatja vissza.
 

6.3.        Ha úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentmondott vagy ellentmond a rendeletben foglaltaknak, jogában áll többek között panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál.

 

6.4.        Ön nem köteles átadni személyes adatait. Személyes adatainak átadása nem törvényben vagy szerződésben foglalt követelmény, és nem olyan követelmény, amely szerződés megkötéséhez szükséges.

 

E feltételek 2018 05. 23.-án lépnek hatályba.

Keresés